OIM Orthopedie 3e plaats bij verkiezing Vitaalste Bedrijf van Drenthe OIM Orthopedie 3e plaats bij verkiezing Vitaalste Bedrijf van Drenthe

OIM Orthopedie 3e plaats bij verkiezing Vitaalste Bedrijf van Drenthe

06 september 2016

OIM Orthopedie, specifiek het hoofdkantoor in Assen, is enorm trots dat zij de 3e plaats heeft gewonnen bij de verkiezing van Vitaalste Bedrijf van Drenthe. Deze verkiezing is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en is voor het derde achtereenvolgende jaar gehouden. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.

HR-beleid OIM gewaardeerd door jury
Volgens de jury lopen de drie genomineerde Drentse bedrijven voorop als het gaat om het gezond houden van hun medewerkers. Ze scoren volgens de jury het hoogst als het gaat om strategie, gezondheid & vitaliteit, cultuur & leiderschap, gezond ondernemen, flexibiliteit, communicatie & betrokkenheid.

Verkozen uit 70 aanmeldingen
Voor deze verkiezing hebben zich 70 Drentse organisaties aangemeld, die een uitgebreide vragenlijst hebben ingevuld. Naar aanleiding daarvan zijn 9 Drentse bedrijven geselecteerd en vervolgens uitgebreid persoonlijk geïnterviewd. Het HR-beleid van OIM Orthopedie rond o.a. de thema’s ziekteverzuim, loopbaanontwikkeling, opleiding & training, ARBO, werving & selectie en gezondheidsbevordering zijn in het interview uitgebreid aan de orde gekomen. En reden voor de jury om ons te nomineren als Vitaalste Bedrijf van Drenthe en uiteindelijk te belonen met de derde plaats. Algemeen directeur Jeroen Nijhuis en HR-manager Dimphy Hoitzing werden vanochtend geïnterviewd voor een radio-uitzending van RTV Drenthe. Later vandaag werd bekend dat OIM Orthopedie de 3e plaats won.