OIM Orthopedie schaft vijf AED's aan OIM Orthopedie schaft vijf AED's aan

OIM Orthopedie schaft vijf AED's aan

OIM Orthopedie schaft voor vijf vestigingen een AED aan. De Automatische Externe Defibrillators zijn draagbare apparaten die helpen bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Indien nodig, geven ze een elektrische schok. De AED's worden geplaatst op de vestigingen in Haren, Leeuwarden, Hoogeveen, Beilen en Noordwijkerhout. Op de vijf locaties waarvoor AED’s aangeschaft worden, was het voorheen nog niet mogelijk om binnen 6 minuten een AED te gebruiken.

Belang van AED’s
Naast het leveren van goede kwaliteit van producten en diensten, heeft OIM Orthopedie ook aandacht voor de klant en zijn omgeving. Een grote groep van onze klanten bevindt zich in een risicogroep om slachtoffer te worden van een hartstilstand. OIM Orthopedie wil voorbereid zijn om adequaat te kunnen handelen wanneer iemand in de omgeving of een eigen medewerker een hartstilstand krijgt. Gelukkig is dit nog nooit aan de orde geweest.

AED zoeken
De AED’s van OIM Orthopedie zijn vindbaar via de app van het Rode Kruis. Deze belangrijke app voor in noodsituaties is te downloaden via de Play Store/App Store op je telefoon en/of tablet.