Wij doen mee aan de Bredase Singelloop Wij doen mee aan de Bredase Singelloop
  • Deelname is kosteloos
  • Plezier in sporten
  • Geen sportvoorziening nodig

Wij doen mee aan de Bredase Singelloop

Zondag 1 oktober is het zo ver: de Bredase Singelloop! Ook dit jaar staan wij weer aan de start staan met een team van pro- en orthesedragers en medewerkers. Het doel is een mooie ervaring te delen en natuurlijk om allemaal de finish te halen, iedereen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. 

Twee hardloopclinics

Ter voorbereiding op de Bredase Singelloop waren er twee hardloopclinics. De clinics waren van 13:00 tot ongeveer 17:00 uur. De eerste clinic was op woensdag 21 juni in Revant in Breda en werd begeleid door Bas van Gijzel van OIM Orthopedie en Lisan Scheepers van Össur.

Atletiekbaan Sprint

Op 4 september was bij de atletiekbaan Sprint in Breda de tweede clinic. Na een pittige warming up mochten de deelnemers sprintjes gaan trekken. 

Voor wie?

Net als de afgelopen jaren doen zowel ervaren als onervaren lopers mee. De Bredase Singelloop en de clinics zijn voor alle leeftijden, dus niemand is te jong of te oud. Iedereen doet in zijn eigen tempo mee. Iedereen die meedoet aan de Bredase Singelloop krijgt een loopshirt van OIM Orthopedie.

Heb je vragen? Neem gerust contact op via communicatie@oim.nl.