Lekker sporten in 2023 Lekker sporten in 2023

Blijf op de hoogte van OIM Aktief!

OIM Aktief is er speciaal voor pro- en orthesedragers. Wil je sporten met plezier? Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van de evenementen van OIM Aktief!

Laat je e-mailadres achter
  • Verzorgd door professionals
  • Kosteloos meedoen
  • Plezier in sporten

Lekker sporten in 2023

Lekker in beweging zijn is leuk, gezond en geeft een goed gevoel! Dit jaar organiseerden we loopclinics en deden we mee met de Bredase Singelloop en de 4 Mijl van Groningen. “Gezellig!” “Een hele uitdaging!” en “Trots!” zeiden de deelnemers. 
Wil je weten wat mogelijk is? Wil je (weer) ervaren hoe het is om op een leuke en gezellige manier te sporten? Ook in 2023 blijven we OIM Aktief! 

Voor wie?

Je kunt aan OIM Aktief-evenementen meedoen met elke prothese en orthese, een echte sportvoorziening is niet direct noodzakelijk. Bovendien hoef je geen klant bij OIM Orthopedie te zijn om mee te doen. Laat je emailadres achter of overleg het eerst eens met je orthopedisch adviseur, fysiotherapeut of revalidatiearts.

Wat levert het je op?

  • Wissel je ervaringen uit met andere pro- en orthesedragers
  • Krijg waardevol advies
  • Verbeter je conditie
  • Train onder begeleiding van twee bevlogen trainers en onze orthopedisch adviseurs

Ervaren trainers en orthopedisch adviseurs aanwezig

De evenementen van OIM Aktief worden altijd verzorgd door professionele trainers. Er zijn bovendien orthopedisch adviseurs aanwezig voor technische ondersteuning en advies. Kortom, op alle vragen een antwoord!

Dus: laat je e-mailadres achter als je op de hoogte wilt blijven van onze plannen.

Lekker sporten in 2023!

Draag je een prothese of een orthese en wil je graag lekker actief zijn of sporten? Laat dan je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van onze plannen voor OIM Aktief in 2023.