OIM Orthopedie weer door alle zorgverzekeraars gecontracteerd OIM Orthopedie weer door alle zorgverzekeraars gecontracteerd

OIM Orthopedie weer door alle zorgverzekeraars gecontracteerd

10 januari 2022

Ook voor 2022 heeft OIM Orthopedie weer contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Wij zijn door de SEMH erkend en leveren zorg volgens de landelijk vastgestelde kwaliteitsstandaarden en protocollen. U kunt dus ook in 2022 rekenen op goede hulpmiddelenzorg.

Gecontracteerd door alle zorgverzekeraars

Omdat wij gecontracteerd zijn door alle zorgverzekeraars wordt uw hulpmiddel vergoed zoals in uw polisvoorwaarden staat. Natuurlijk geldt het eigen risico wel. En voor orthopedische schoenen geldt de eigen bijdrage ook, al zijn er enkele verzekeraars die de eigen bijdrage deels vergoeden uit de aanvullende verzekering.

Meer over vergoedingen op oim.nl

Overgestapt van zorgverzekeraar? Geef het door!

Als u bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar, geef dat dan alstublieft door aan de vestiging van OIM Orthopedie waar u geholpen wordt. U vindt de contactgegevens op onze website.

Alle contactgegevens op een rij

Ziet u ons niet in zorgvinders van verzekeraars? We zijn wél gecontracteerd!

OIM Orthopedie is soms niet goed vindbaar in de zorgzoekers van zorgverzekeraars. Daar zijn verschillende redenen voor. Onder andere dat OIM Orthopedie soms met één contract voor alle 28 vestigingen in Nederland gecontracteerd wordt. In dat geval wordt alleen het adres dat op dat contract vermeld staat opgenomen in de zorgvinder. En dat komt dan weer omdat software geen rekening houdt met alle vestigingen die onder dat contact vallen. Wij werken er samen met zorgverzekeraars aan om dit te verbeteren. Gelukkig zijn al onze vestigingen bij veel zorgverzekeraars wél vindbaar. Voor u is het goed om te weten: wij zijn gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.