OIM Orthopedie gecontracteerd door alle zorgverzekeraars

OIM Orthopedie gecontracteerd door alle zorgverzekeraars

12 januari 2021

OIM Orthopedie heeft voor het jaar 2021 contracten gesloten met alle zorgverzekeraars. Wij zijn door de SEMH erkend en leveren zorg volgens de landelijk vastgestelde kwaliteitsstandaarden en protocollen. U kunt dus in 2021 opnieuw rekenen op goede hulpmiddelenzorg.

Gecontracteerd door alle zorgverzekeraars

Omdat wij gecontracteerd zijn door alle zorgverzekeraars wordt uw hulpmiddel vergoed conform uw polisvoorwaarden zonder het risico dat u een deel zelf moet betalen. Natuurlijk geldt het eigen risico wel. En voor orthopedische schoenen geldt de eigen bijdrage ook, al zijn er enkele verzekeraars die de eigen bijdrage deels vergoeden uit de aanvullende verzekering.

Meer over vergoedingen op oim.nl

Overgestapt van zorgverzekeraar? Geef het door!

Als u bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar, geef dat dan alstublieft aan ons door.

Bent u overgestapt en wilt u dat doorgeven, neem dan contact op met de vestiging van OIM Orthopedie waar u geholpen wordt. U vindt de contactgegevens op onze website.

Alle contactgegevens op een rij

Soms niet goed zichtbaar in zorgvinders verzekeraars

OIM Orthopedie is soms niet goed vindbaar in de zorgzoekers van zorgverzekeraars. Daar zijn verschillende redenen voor. Onder andere dat OIM Orthopedie soms met één contract voor alle 28 vestigingen in Nederland gecontracteerd wordt. In dat geval wordt alleen het adres dat op dat contract vermeld staat opgenomen in de zorgvinder. En dat komt dan weer omdat software geen rekening houdt met alle vestigingen die onder dat contact vallen. Wij werken er samen met zorgverzekeraars aan om dit te verbeteren. Gelukkig geldt dit voor veel zorgverzekeraars ook niet, maar het leek ons wel goed om u met deze nieuwsbrief duidelijk te maken dat wij gecontracteerd zijn door alle zorgverzekeraars.