Doe mee aan onze loopclinics

Loopclinics:
doe kosteloos mee!

Speciaal voor pro- en orthese lopers. Wil je hardlopen met plezier? Doe mee!

Geef je direct op
  • Verzorgd door professionals
  • Kosteloos meedoen
  • Meer lol in het lopen

Doe mee aan onze loopclinics

Wil jij met plezier hardlopen op je pro- of orthese? En misschien zelfs meedoen aan de 4 Mijl van Groningen of een ander loopevenement? Doe dan kosteloos mee aan onze loopclinics in Haren en Zwolle.

Je kunt meedoen met elke pro- orthese waarmee je mag rennen. Een echte sportvoorziening is niet direct noodzakelijk. Bovendien hoef je geen klant bij OIM Orthopedie te zijn om mee te doen. Geef je direct op of overleg het eerst eens met je orthopedisch adviseur, fysiotherapeut of revalidatiearts.

Dit levert deelname je op

  • Wissel je ervaringen uit met andere pro- en ortheselopers
  • Krijg waardevol advies
  • Verbeter je conditie
  • Train je looptechniek onder begeleiding van twee bevlogen trainers en onze orthopedisch adviseurs

Ervaren trainers en orthopedisch adviseurs aanwezig

Deze loopclinics worden verzorgd door twee professionele trainers. In het dagelijks leven zijn zij fysiotherapeut in een revalidatiecentrum en in hun vrije tijd fanatiek hardlopers die ook hardloopgroepen begeleiden. Er zijn bovendien orthopedisch adviseurs aanwezig  voor technische ondersteuning en advies. Kortom, op alle vragen een antwoord!

Veilige omstandigheden in verband met corona randvoorwaardelijk

Let op: natuurlijk kan de coronacrisis nog roet in het eten gooien. We weten nu nog niet hoe de situatie in september is. Alleen als we de loopclinics onder veilige omstandigheden kunnen organiseren, gaan ze door. Hetzelfde geldt voor de 4 Mijl van Groningen. Als je je opgeeft, informeren we je er tijdig over. 

Wanneer en waar?

Klap op de vuurpijl: De 4 Mijl van Groningen!

Net als in 2019 bieden we je de mogelijkheid om op 10 oktober 2021 deel te nemen aan de 4 Mijl van Groningen. Maar misschien train jij liever voor een andere loop of doe je gewoon mee voor de lol. Dat is allemaal prima!

Doe mee aan onze loopclinic(s)

Je kunt meedoen met elke pro- orthese waarmee je mag rennen. Een echte sportvoorziening is niet direct noodzakelijk. Bovendien hoef je geen klant bij OIM Orthopedie te zijn om mee te doen. Geef je direct op of overleg het eerst eens met je orthopedisch adviseur, fysiotherapeut of revalidatiearts. Kies zelf aan welke loopclinics je meedoet.