Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen

4 Mijl van Groningen

Ren mee in ons team van pro- en ortheselopers op 10 oktober 2021.

Schrijf je in
  • Samen met andere pro- en ortheselopers
  • Kosteloos meedoen
  • Grandioze dag

Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen

De volgende editie van het grootste hardloopevenement van het Noorden staat gepland op zondag 10 oktober 2021. Laat jij je samen met andere lopers die gebruikmaken van een orthese of prothese toejuichen?

Ren mee in ons team van pro- en orthese lopers

Het was altijd al mogelijk om individueel met een orthese of prothese aan dit hardloopevenement deel te nemen. Maar wij wilden met een team aan de startstreep verschijnen. Op zondag 13 oktober 2019 is dit ook gelukt: met 15 prothese- en ortheselopers verschenen we aan de start! Het was een sportieve, gezellige en vooral leerzame dag. Daarom willen we dit in 2021 overdoen, of beter gezegd: meedoen met een nog groter team! Meer weten over de 4 Mijl? Bezoek www.4mijl.nl.

  • Je hoeft geen klant te zijn bij ons om mee te doen
  • Wij vergoeden je reiskosten (benzine/OV 2e klas)
  • Wij betalen de kosten voor inschrijven

Voorbehoud: het moet wel veilig!

Natuurlijk staat bij ons veiligheid voorop. Daarom beoordelen we in oktober of wij een veilige omgeving kunnen bieden voor samenkomen en omkleden in ons pand in Haren naast de start. Ook bekijken we hoe de organisatie rekening houdt met het coronavirus. Dus er is een klein voorbehoud, maar voorlopig gaan we ervan uit dat het door kan gaan. Als je je inschrijft, houden we je op de hoogte.

Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen 2021

Op zondag 10 oktober 2021 vindt voor de 35e keer de 4 Mijl van Groningen plaats. Aan dit grootste hardloopevenement van het Noorden doet weer een groep van prothese- en ortheselopers mee. Laat jij je samen met onze ambassadeur Reitze Bok en anderen ook toejuichen?